SKAB DIN ONLINE SUCCES

FOKUS PÅ SEO

Vi sætter ord på dig!

MTPNordic har en SEOplan med i din online succes, som skal drive målrettet webtrafik og øge konverteringer.

SOCIALE MEDIER

Vi ser dig på andre medier!

MTPnordic vil vise dig hvordan du kan være synlig på de sociale medier og hvilken betydning det kan have for din succes online.

E-SHOP

Vil du sælge dine produkter?

MTPnordic kan opbygge din webshop så din virksomhed kan give dine kunder en ubesværet shoppingoplevelse med de betalingsmetoder, der fungerer bedst for dig.

RESPONSIVE DESIGN

Se og bliv set på den rigtige måde

MTPnordic designer din online succes så du er synlig på alle medier. Din designprofil er gennemført og virker på alle platforme! MTPnordic tilpasser alle de grafiske elementer.

Kontakt os her

Hvis du ønsker svar på MTPnordics service og priser!

Marketingstrategi og mål

Effektiv online markedsføring begynder med en detaljeret plan baseret på det konkrete mål. MTPnordic begynder med en funktionsfase, hvor virksomheden og MTPnordic sammen arbejder på at identificere den bedste strategi.

“Make your marketing so useful people
would pay for it
.”

Jay Bear

Målet med din online succes er selvfølgelig at have en målrettet plan at arbejde ud fra. MTPnordic har fokus på det enkelte mål og vil derfor udarbejde en målrette markedsføringsplan. Social mediaer spiller stadig en vigtigere roller i forbrugernes online interaktioner med virksomheden. Kunderne besøger måske ikke dit websted for at kontrollere aktuelle tilbud og begivenheder, men de vil besøge og følge din virksomhed på sociale medier, hvis du har unikt og engageret indhold. I nogle tilfælde gør sociale medier det lettere at kommunikere med dine kunder, end det ellers ville være; Du behøver ikke at vente på, at kunderne kommer til dig, du kan gå direkte til dem. Det er dog en kunst til at lykkes på de sociale medier. Vi kan hjælpe dig med at finde din kunst og nå dit mål.

Design og udvikling

Uanset om du lige har startet din virksomhed eller ønsker at opgradere dit eksisterende billede, vil en bestemt identitet og unik branding give dig den ekstra kant og få det rigtige indtryk. MTPnordic skaber unikke, professionelle logoer, der skiller sig ud fra mængden og repræsenterer, hvor din virksomhed går. Har du brug for en fuld corporate identity til at fortælle din historie og gøre din virksomhed til et brand? MTPnordic udvikler hele konceptet så det understøtter alle elementer for at sikre, at dit mærke har et sammenhængende udseende fra visitkort og brevpapir til sociale medier og print marketingmaterialer.

MTPnordic starter med den første skitse på hvidt papir og en masse farver… vi imødeser godt håndværk og overfører det til din virksomhed!

“CREATIVITY IS A WILD MIND & A DISCIPLINED EYE.”

Dorethy Parker