DESIGN IS IN

Det kan være fristende for virksomhedsejere at spare penge ved at skabe en profil til ens virksomhed selv. Enhver kan jo oprette og tegne et clip-art logo og sætte det ind i word og hurtig få en powerpoint cirkusshow op at køre. Gerne med lidt animationer og så er vi i gang. Alle kan også med teknisk snilde sætte deres egen hjemmeside op og skrive lidt tekst og få den online. Når der så er gået lidt tid – så skal der gerne ske noget, da online salget og synligheden på google og ens design måske slet ikke mere stemmer overens med dine virksomhedsambitationer og de reelle salgsmål!

Hvis du fra start har fokus på din virksomheds identitet kan det på sigt være omkostningsfuldt for din virksomhed succes. Din virksomhed kan vil måske stå overfor en omkostningsfuld rebranding for at rette op på denne fejltagelse. Så hvis du tænker at du ikke har råd til at hyre MTPnordic så er her 5 gode grunde til hvorfor du behøver en designer!

“If you think it’s expensive to hire a professionel to do the job
wait until you hire an amateur.”

Webagency

5 gode grunde til at få en grafisk designer til at udarbejde dit design og din markedsføring

 • VI SPARER DIG FOR TID OG PENGE
  Du har ikke tid. Uanset om du er i gang med at udvikle dig til et nyt marked eller simpelthen bevare den daglige drift, så er designprojekter og marketing et stort engagement. Du kan ende med at lave en tiltrængt flyer, bare for at få noget ud om din virksomhed. Eller værre, du kan omdanne dit wordlogo få trykt 300 visitkort med pixeleret logo og så have brugt din tid dårligt. Få fokus på din virksomheds ressourcer og overlad det proffesionelle arbejde til en fagperson. Den tid, du ville bruge på marketing og design kan du så trække fra at holde fokus på salg. MTPnordics grafiske designer vil arbejde sammen med dit budget eller vise dig i den rigtige retning.
 • VI FORSTÅR ​​PROCESSEN OG PROGRAMMERNE
  Designere er godt bekendt med den proces, som kreative projekter kræver. Det er mere end at tegne en grafik, vælge farver og lægge type. Vi taler moodboards, mockups, wireframes, markedsundersøgelser, udvikling, projektplaner mv. Der er mange tekniske komponenter, som du måske ikke engang ved at du mangler, hvis du går solo. Og så er Adobe Creative Suite en række komplekse programmer, aka der hvor magien sker. MTPnordic har disse programmer, og digitale værktøjer og skaber din online succes og andre trykte materialer.
 • VI LEVERER TILBAGEVENDE KØBSADFÆRD
  Vi tænker altid på det helhedsoplevelsen og vi tænker det som et stort maleri. Når der lavesmockups, logo og visuelle koncepter, tænker vi på, hvordan det ville se ud på alle platforme. MTPnordic har erfaring og kompetencer til at se de eventuelle hindringer et ringe design og markedsføring kan betyde for virksomhedens brand. Hvem husker ikke et flot design? Og et flot design betyder tilbagevendende købsadfærd.
 • VI DESIGNER MED PERSPEKTIV
  Dette er ikke vores første tur i karrusellen. Vi har brugt år på at tilføje kompetencer til vores CV’er, porteføljer, få mere uddannelse og arbejde med kunder. Vi har set en masse kreativ og arbejdet med mange områder af marketing og design. Hvert projekt har været igennem vores ekspertise. Vi har lært af vores fejl. Vi har set, hvad der gør succesrige mærker så succesrige. Når du ansætter en designer, investerer du i vores oplevelse. Vi bringer vores perspektiv til bordet og udnytter vores viden fra tidligere erfaringer. MTPdesign har endda anerkende udemærkelse og medalje indenfor grafisk design. MTPnordic kan identificere udfordringer, levere løsninger og øge dit salg og brand med flot design.
 • VI LEVERER RESULTATER
  Vi lykkes, når du har succes. Vores opgave er at forlade et design bedre end det vi blev præsenteret for. Troværdige designere vil have case studies på deres hjemmesider som alle taler om. Designere vil gerne fortælle hvad de har gjort for deres kunder og hvilken succes de har skabt for deres kunde. MTPnordic er specialiserede i at tage din vision og bringe det til liv, så du kan fokusere på din virksomhed.

Et udpluk af mine eksisterende kunder

“Good design is good business.”

Thomas Watson Jr.